1200

Ψυκτης με φίλτρα νερού Aquaphor PS1 FD crystal με Led Φώς

1,200.00 excl. VAT

Περιγραφή Προϊόντος

Συνοπτική Περιγραφή

Ψύκτης με φίλτρα νερού Aquaphor PS1 FD crystal με Led Φώς.

Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR και στους ψύκτες.

Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες!  50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord – NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία!  Τα φίλτρα περιέχουν ενεργό συμπαγή άνθρακα   aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία ‘Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας’ IAM  έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται «δίοδοι» στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με απλό ενεργό στερεοποιημένο-συμπαγή άνθρακα

aquaphor

                                        Συμβατικό φίλτρο (δεξιά) και η απουσία διαύλων στα φίλτρα Aquaphor (αριστερά).


Ο κορυφαίος και πανέμορφος ψύκτης νερού AQUAPHOR PS1  μας προσφέρει το καθαρότερο νερό αφαιρώντας 100% χλώριο βαρέα μέταλλα, ιζήματα, μικρόβια, βακτήρια και άλλες ακαθαρσίες από το νερό, Ο ψύκτης που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε επιχείρηση, σε κρατικές υπηρεσίες, πανεπιστήμια και γενικότερα σε κάθε δημόσιο χώρο.

Ο ψύκτης μας προσφέρει καθαρό πόσιμο νερό είναι αναγκαίος κυρίως σε νοσοκομεία και σχολεία αλλά επίσης αναγκαίος και σε ξενοδοχεία χάρις τον υπέροχο σχεδιασμό του, εκτός από το να μας προσφέρει καθαρό νερό, μας προσφέρει υπέροχο Design και κατα συνέπεια  βελτιώνει και την ποιότητα των υπηρεσιών κυρίως σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Τώρα πεντακάθαρο νερό καί στους ψύκτες νερού , χωρίς μικρόβια και προβλήματα βαρέων μετάλλων που περιέχουν άλλοι ψύκτες στο εμπόριο.

Εμποδίζει τη διάδοση των λοιμώξεων που προκαλούνται από χαμηλή ποιότητας νερό και επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν  ισορροπία στον οργανισμό τους, προστατεύει από τα βακτήρια και τα πρωτόζωα: Escherichia coli 1257, Enterobacter, Pseudomonas aeruginosa, Lamblia intestinails, όπως επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες μελέτες.
Αφαιρεί το 100% του χλωρίου σειρά από βαρέα μέταλλα όπως:  μόλυβδο, χαλκό, κάδμιο στο 100%

Βελτιώνει δραστικά τη γεύση, την οσμή και τη διαύγεια του νερού.

Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την επιθυμία σας από + 5 ° C έως + 95 ° C ,. Ο ψύκτης ενσωματώνει ποτηροθήκες, LED backlight Φώς και με λειτουργία «Ασφάλεια» για τυχόν διαρροές, κάνουν τη χρήση του ψύκτη άνετο ασφαλές και ευχάριστο.

Ενσωματώνει τo φίλτρo νερού Crystal eco

Γενικά xαρακτηριστικά:

•   Επιδαπέδιο

•   Με κομψό design, Led Φώς και ηχητικό σήμα

•   είναι ασφαλές για τα παιδιά

•   Με Ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου

•   Εύκολη πρόσβαση ελέγχου φίλτρων

•   Με Ηλεκτρονική προστασία από διαρροές

•    Όμορφο κομψό λειτουργικό, αποτελεί αξιόπιστη πρόταση και επιλογή σε κάθε επαγγελματικό χώρο
Διαστάσεις

520 х 1310 х 410 мм

Διατίθεται και με ανθρακούχο νερό , προσθέτοντας διοξείδιο του άνθρακα  –  κατόπιν παραγγελίας – 10 εργάσιμες ημέρες. Με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Κύπρο

 

Made in USA-Russia

Ψυκτης με φίλτρα νερού Aquaphor PS1 FD crystal με Led Φώς

  Φωτογραφίες του προϊόντος


  • Ψυκτης με φίλτρα νερού Aquaphor PS1 FD crystal με Led Φώς
  • Ψυκτης Aquaphor PS1 FD crystal

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ψυκτης με φίλτρα νερού Aquaphor PS1 FD crystal με Led Φώς”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

  • Install social plugin that has it's own SHORTCODE and add it to Theme Options - Socials - 'Login via Social network' field. We recommend: Wordpress Social Login
Minimum 6 characters