viking_4

Φίλτρο Νερού Aquaphor Viking Kεντρικής Παροχής

420.00 excl. VAT

Κατηγορία: Product ID: 6049

Περιγραφή Προϊόντος

Ο Ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι πλέον παρελθόν. Η τεχνολογία IAM Μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα AQUAPHOR.
Η AQUAPHOR καθοδηγεί στις νέες τεχνολογίες για την πιο αποτελεσματική φίλτρανση, για το καθαρότερο και καταλληλότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό. Νο1 σε πωλήσεις σε περισσότερες από 20 χώρες! 50 εκατομμύρια καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο πίνουν το καθαρότερο νερό, από τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Με πιστοποιήσεις από τον κορυφαίο Γερμανικό φορέα, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, LGA αλλα και με άλλες αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις TUV Nord – NSF κ.α. Επιστημονικά αποδεδειγμένο οι τεχνολογίες στα φίλτρα νερού AQUAPHOR μας προσφέρουν το ασφαλέστερο και καθαρότερο νερό σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη τεχνολογία φίλτρων νερού, με σεβασμό στον άνθρωπο για υγεία και μακροζωία! Τα φίλτρα περιέχουν ενεργό συμπαγή άνθρακα aqualen και hollow fiber (μικροσκοπικές ίνες 800 φορές λεπτότερες από μια ανθρώπινη τρίχα). H τεχνολογία DFS που υπάρχει στα φίλτρα AQUAPHOR μας εξασφαλίζει την παρεμπόδιση ανάπτυξης μικροβίων στο εσωτερικό του φίλτρου, σε συνέργεια με την τεχνολογία ‘Μεμβρανώδης ενεργός άνθρακας’ IAM έχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για καθαρό πόσιμο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού γίνεται κατακράτηση όλων των βλαβερών ουσιών από το νερό, χωρίς να δημιουργούνται «δίοδοι» στο εσωτερικό του άνθρακα, όπως γίνεται με τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού που περιέχουν παλαιότερες και αναποτελσματικότερες τεχνολογίες, με ενεργό συμπαγή άνθρακα ή μόνο άνθρακα ή ακόμα σε πιο αναποτελεσματικά φίλτρα με κοκκώδη άνθρακα. * Τεχνολογίες με λάμπα UV & ΟΖΟΝ είναι υπό ορισμένες συνθήκες αναποτελεσματικές και επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, διαβάστε εδώ περισσότερα.

Το φίλτρο νερού AQUAPHOR Viking μας προσφέρει το ασφαλέστερο και ποιοτικότερο νερό σε σύγκριση από κάθε άλλο φίλτρο νερού ή εμφιαλωμένου. Με την κατανάλωση νερού από το φίλτρο νερού aquaphor viking, μειώνεται η ενδεχόμενη κακουχία που μπορεί να έχουμε, αποκτούμε ευεξία και βελτιώνεται η γενικότερη εικόνα του οργανισμού μας, αφού μεταφέρετε περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και δεν εισχωρούν στον οργανισμό μας μικρόβια, ορμόνες (από τα εμφιαλωμένα) και το σημαντικότερο δεν λαμβάνουμε νιτρικά απο το νερό δικτύου ΕΥΔΑΠ-Δήμων στην Ελλάδα ( Αν και εφόσον δεν έχει αναγγείλει ο Δήμος-ΕΥΔΑΠ ότι το νερό δεν είναι πόσιμο σε κάποια περιοχή ) Λόγω αυξημένων ποσοστών νιτρικών που έχουν σχεδόν όλα τα εμφιαλωμένα αλλά και η περιεκτικότητα που έχουν πολλά τρόφιμα σε νιτρικά, μειώνεται η μεταφορά οξυγόνου στο αίμα. Έτσι το AQUAPHOR VIKING σε συνδυασμό με το νερό Δήμων-ΕΥΔΑΠ είναι η καλύτερη επιλογή για το καθαρότερο και ποιοτικότερο νερό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το AQUAPHOR Viking είναι φίλτρο νερού κεντρικής παροχής. Ιδανικό για καφετέριες αναδεικνύοντας το άρωμα του καφέ αφού σε συνδυασμό με ρητίνη AQUABOSS χαμηλώνει τη σκληρότητα κάνοντας το νερό μαλακό, αφαιρεί την οσμή και τη γεύση από το νερό (κυρίως από τον πάγο όταν λιώνει), αφαιρώντας στο 100% βαρέα μέταλλα και χλώριο. Το AQUAPHOR Viking είναι συνώνυμο με τον γευστικότερο και καθαρότερο καφέ.

Οικονομικό: Αντικατάσταση των φίλτρων κάθε 100.000 λίτρα 1-2 χρόνια (ανάλογα τη χρήση) για καφετέριες.

Ωστόσο είναι ιδανικό και για εστιατόρια,σχολεία,νοσοκομεία αλλά και για οικιακή χρήση και τον καθαρισμό του νερού σε όλο το διαμέρισμα. Μπορεί να αφαιρέσει όχι μόνο τη σκουριά, το χώμα και την άμμο από το νερό, αλλά και το χλώριο, οργανικές χημικές ουσίες, κάδμιο, μόλυβδο, φυτοφάρμακα και γενικότερα όλα τα βαρέα μέταλλα.
Το AQUAPHOR Viking όχι μόνο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε καθαρό πόσιμο νερό, αλλά και καθαρότερο και μαλακότερο νερό για το πλύσιμο και το μπάνιο αφού αφαιρεί τα άλατα κάνοντας μερική αποσκλήρυνση, εξασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να βιώσουν τα οφέλη από τη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς. Σε περίπτωση που έχουμε πολύ σκληρό νερό θα πρέπει να συνοδεύεται μαζί με Ρητίνη AQUABOSS
Η συσκευή είναι από ανοξείδωτο χάλυβα κατάλληλη για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση. Τοποθετείται κάτω από τον πάγκο και συνδέεται απευθείας στην παροχή κρύου.
* To aqualen καλύπτει 33 φορές μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού έτσι περιορίζει οποιοδήποτε επίπεδο σκληρότητας του νερού, αλλά και όλα τα βαρέα μέταλλα, κάτι που τα συμβατικά φίλτρα δεν μπορούν να κάνουν. To Aqualen που περιέχεται μόνο στα φίλτρα της AQUAPHOR, έχει την ιδιότητα να εγκλωβίζει τις χηλικές ενώσεις (chelates) από την ελληνική λέξη «χηλή» (δαγκάνα) έτσι κατακρατιούνται όλα τα βαρέα μέταλλλα, κάνοντας το φίλτρο νερού πολύ αποδοτικότερο.
* Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και με ασφάλεια καθαρίζει το νερό από τυχόν μολυσματικούς παράγοντες, όπως χλώριο, φυτοφάρμακα Βαρέα Μέταλλα, Κάδμιο, ψευδάργυρο, Αμίαντο και άλλες ακαθαρσίες.
* Το φίλτρο νερού AQUAPHOR Viking είναι Ιδανικό για το νερό δικτύου της Ελλάδας και αυτό γιατί μας απομακρύνει τα τυχόν Βαρέα Μέταλλα που υπάρχουν στο νερό λόγω σπασμένων/παλαιών σωληνώσεων ή σωληνώσεων που εκκρίνουν επιβλαβές ουσίες ( όπως αμιάντου και χαλκού ) αλλά μας αφαιρεί και στο 100% την παρουσία του «υπερβολικού» χλωρίου που έχει το νερό της ΕΥΔΑΠ-Δήμων. Ωστόσο κατακρατεί πολλές άλλες βλαβερές ουσίες από το νερό χωρίς να αφαιρεί τα απαραίτητα για τον άνθρωπο ιχνοστοιχεία όπως το κάλιο και το μαγνήσιο.

 

Ενδείξεις

Για τον καθαρισμό του νερού και την αφαίρεση του χλωρίου, των Βαρέων Μετάλλων, των βακτηριδίων, των τοξικών, του χώματος και άλλων επιβλαβών ουσιών, από το νερό Δικτύου: Δήμων-ΕΥΔΑΠ
Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή. Συνιστάται Ιδιαίτερα για εγκύους, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, νεφροπαθείς, Αθλητές.

Κύηση και Γαλουχία

Ιδανικό κατά την διάρκεια της κύησης/γαλουχίας αποτρέποντας την αφομοίωση βαρέων μετάλλων, χημικών όπως το χλώριο και άλλων επιβλαβών ουσιών να εισχωρήσουν στον οργανισμό.

Αντενδείξεις

Καμία – Μή τοξικό προϊόν, κλινικά ελεγμένο, υποαλλεργικό. Το υλικό κατασκευής είναι πιστοποιημένο ειδικό για τρόφιμα για την ασφαλή διατήρηση του νερού. Δεν ενδείκνυται για υφάλμυρο ή θαλασσινό νερό

Προφυλάξεις

Απαγορεύεται να φιλτράρουμε ζεστό νερό σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από +45 βαθμούς κελσίου.
Απαγορεύεται να φιλτράρουμε οποιοδήποτε άλλο χημικό ή υγρό πέραν του νερού.
Σε περίπτωση που δεν γίνει χρήση του φίλτρου για περισσότερες από 4-5 ημέρες αφήνουμε 5 λεπτά να περάσει το νερό από το φίλτρο πρίν πιούμε.

Εγγύηση προϊόντος

Το Aquaphor Viking έχει εγγύηση καλής λειτουργίας 5 χρόνια.

Τρόπος Εγκατάστασης

* Για την αντικατάσταση των ανταλλακτικών φίλτρων δεν χρειάζεται κλειδί αντικατάστασης, μια καινοτομία που η Aquaphor έχει καταφέρει ως σήμερα σχεδόν για όλη την γκάμα των φίλτρων της.
* H εγκατάσταση γίνεται απλά συνδέοντας την παροχή του κεντρικού σωλήνα του νερού με την είσοδο και έξοδο του φίλτρου.
* Εκτιμώμενος χρόνος τοποθέτησης 10 Λεπτά
* Σε εγκατάσταση καινούργιου φίλτρου αλλα και σε κάθε αντικατάσταση ανταλλακτικού φίλτρου, ανοίγουμε τη βρύση μας ώστε να περάσει το νερό από το φίλτρο για 30 λεπτά περίπου, έπειτα μπορούμε να καταναλώσουμε το νερό που περνάει από το φίλτρο.
Made in USA. AQUAPHOR U.S.A – AQUAPHOR RUSSIA – 5 χρόνια Εγγύηση
* Το φίλτρο νερού AQUAPHOR VIKING είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση αφού η αντικατάσταση του ανταλλακτικού φίλτρου γίνεται κάθε 100.000 λίτρα ή έως 2 χρόνια (όποιο από τα 2 γίνει πρώτο)
*Mε φίλτρανση που φτάνει τα < 0,5Mc αφαιρώντας το Χλώριο 100%, τα Φυτοφάρμακα 97% και βαρέα μέταλλα όπως το Μόλυβδο, Kάδμιο,Ψευδάργυρο στο 99,5%

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φίλτρο Νερού Aquaphor Viking Kεντρικής Παροχής”

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

  • Install social plugin that has it's own SHORTCODE and add it to Theme Options - Socials - 'Login via Social network' field. We recommend: Wordpress Social Login
Minimum 6 characters